OM IDENYT.DK
idenyt.dk er Danmarks absolut største hus- og have site. Dette målt både på besøgende og klikrater. Vores gennemsnitligt 404.000 månedlige besøgende kommer fortrinsvis fra Google og vores egne nyhedsbreve.
De er kendetegnet ved at være godt på vej ind en købsfase og dermed ekstra interessant for dig som annoncør. Det er en af grundene til de høje klikrater – 3 gange højere end markedsniveauet.
Produktnyheder på idenyt.dk
Din produktnyhed præsenteres som vist her under. Her er ét fast format til produktnyheder. Du skal blot vælge medie og kategori, nederst på siden, lægge det i kurven og gennemføre bestillingen. Herefter indtaster du tekst om produktnyheden, vedhæfter et fritlagt billede og godkender. – Du vælger selv, om du vil gøre det nu eller senere. Resten sørger vi for. Nemmere kan det næste ikke blive!
Placering på idenyt.dk - Produktnyheden placeres under samtlige artikler i den kategori som du vælger (f.eks.: drivhus) samt i den hovedkategori som kategorien tilhører (her: haven).
Varighed – 12 ugers periode

Priser
Enkeltmodul 2.900 kr. for 12 uger
Få op til 50% rabat ved valg af alle 3 mediekanaler

Få fuld effektdokumentation!
Når nyheden har været publiceret, modtager du automatisk en statistik med antal visninger og klik. Kombinerer du med flere kanaler (magasin og/eller nyhedsbrev) modtager du en samlet statistik. På den måde får du fuld dokumentation for, at din produktnyhed er blevet set og ikke mindst læst!

VÆLG MELLEM 3 KANALER Magasin · idenyt.dk · Nyhedsbrev

MAGASIN

1.196 millioner
modtagere.
7 udgaver årligt.


Fra 11.900 kr.

IDENYT.DK

idenyt.dk har 404.000 besøgende pr. måned i gennemsnit
Fra 2.900 kr.

NYHEDSBREV

190.000 modtagere
2 gange ugentlig.


Fra 4.900 kr.

LIGE NU! Vælg alle tre mediekanaler · Spar 50% · Fra kun 9.850 kr. for 1.790.000 modtagere